2023-11-17 16:00:00

AGÜ Developer Students Clubs, Computer Society Club ve Google Geliştirici Grupları Kayseri (GDG) topluluğu tarafından, “DevFest” adlı konferans düzenlendi.

Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu’nda yapılan konferans, yeni teknolojiler hakkında bilgi edinmek, uygulamalı atölye çalışmalarına katılmak ve teknoloji topluluğundaki diğer kişilerle bağlantı kurmak için teknoloji uzmanlarını ve meraklılarını bir araya getirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Konferansta yapay zeka, siber güvenlik, ürün geliştirme ve Android yazılım uygulamaları gibi konular ele alınarak sunumlar yapıldı.

Yedi farklı oturumun yapıldığı konferasnta ilk oturum, konuşmacılardan Kadriye Macit'in "Her Flutter Geliştiricisinin Bilmesi Gereken Performans İpuçları, Your Campus" konusunda sunumuyla başladı.

Ardından konuşmacılardan Emre Hızlı, "The New Era of State Management in Angular with Signals, Kortext" konulu sunum yaparken, Emre Savcı ise "Product Ready Go Development" konulu sunum yaptı.

Konuşmacılardan Dr. Erdal Özkaya da "Hack The Next, Xcitium" bilgi paylaşımında bulundu.

Konuşmacılardan Hüseyin Karagöz ise "Jetpack Compose UI and State Management" konusunda, Nisanur İlhan "Generative AI, Turkish Aerospace" konulu ve Erol Kaftanoğlu ise "Master of Android Statement, GDG Istanbul" konulu sunumlar yaptı.

DevFest adlı konferans soru cevap bölümüyle sona erdi.